• Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Navigator
  • Test2
  • test projekty gauk

test projekty gauk

Výsledky projektu Nejstarší horizont sakrální architektury na Vysočině a její sídelní kontext. Modelový příklad Jihlavska a Třebíčska.

Výsledky

▼▲Typ výsledku ▼▲Autor celku ▼▲Název celku
(Celkem 3 zázn.)
Klír, Tomáš - Vojtěchovský, Tomáš. Sídelní kontext nejstarší venkovské sakrální architektury. Vykleky číšníka Zbraslava a jeho ženy Domaslavy – Settlement Context of Sacred Country Architecture. Vykleky estate of courtier Zbraslav and his wife Domaslava. Archaeologia Historica , 2013, sv. 38, s. 327–353. ISSN 0231-5823. [Článek v časopise]
Publikačním výstupem je studie jednoho z členů řešitelského kolektivu. Na předložené studii jsem se konkrétně podílela sestavením tabulek a grafické dokumentace (srv. obr. 6).
Klír, Tomáš - Vojtěchovský, Tomáš. Sídelní kontext venkovské sakrální architektury.. Archaeologia Historica, 2013, sv. 38, s. 0–0. ISSN 0231-5823. [Článek v časopise]
Článek v recenzovaném periodiku. Odevzdaná verze v příloze. Recenzní posudek v příloze.

Článek byl odevzdán do tisku v lednu 2013, prošel recenzním řízením a po připomínkách recenzentů byl redakcí přijat. Termín předpokládaného vydání je září 2013.

Kolektivní článek člena řešitelského kolektivu v recenzovaném periodiku. Obsahem článku je rozbor topografické situace a sídelně-historického kontextu dnes již zaniklého kostela ve středočeských Vyklekách.
Metoda prezentovaná v článku byla využita také při výzkumu kostelů na Vysočině v rámci řešení tohoto projektu GAUK.

Článek je dedikován dvěma výzkumným projektům a dvěma fakultám UK (Katolické teologické a Filozofické). Dedikace je obsažena v poznámce č. 1, v textu v příloze označeno žlutě.
Vodáková, Dana, Podrobná zpráva o řešení projektu a čerpání financí v roce 2011. [Jiný výsledek]
Poslední změna: 31. květen 2022 14:50 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na: