(Celkem 5 zázn.)
|
---|
Holubová, M., Štěpánek, P. a Hrubý, M. Polymer materials as promoters/inhibitors of amyloid fibril formation. Colloid and Polymer Science, 2020, sv. XXXX, s. XXXX–XXXX. ISSN 0303-402X. IF 1.536. [Článek v časopise] https://doi.org/10.1007/s00396-020-04710-8
|
Holubová, M., Lobaz, V., Loukotová, L., Rabyk, M., Hromádková, J., Trhlíková, O., Pechrová, Z., Štěpánek, P. a Hrubý, M.. Chemically modified glycogens: how they influence formation of amyloid fibrils?. Soft Matter, 2021, sv. XXXX, s. XXXX–XXXX. ISSN 1744-683X. IF 3.14. [Článek v časopise] |
Holubová, M., Lobaz, V., Loukotová, L., Rabyk, M., Hromádková, J., Trhlíková, O., Pechrová, Z., Štěpánek, P. a Hrubý, M. . Does polysaccharide glycogen behave as a promoter of amyloid fibril formation at physiologically relevant concentrations?. Soft Matter, 2021, sv. XXXX, s. XXXX–XXXX. ISSN 1744-683X. IF 3.14. [Článek v časopise] |
Holubová,Monik. Polymer materials as promoters/inhibitors of amyloid fibril formation. In Institute of Macromolecular Chemistry, Czech Academy of Sciences (IMC). Prague Meetings on Macromolecules. : FASTR typo-tisk, 2019. s. 97–97. ISBN 978-80-85009-93-4. [Článek ve sborníku] |
Holubová, Monika, Graf vlivu polysacharidů na tvorbu amyloidních fibril z lysozymu. V experimentech je používána pozitivní kontrola, což znamená, že v kontrole jsou vytvořeny fibrily vždy. Graf ukazuje, že testované polysacharidy mají silný statisticky významný inhibiční vliv na tvorbu amyloidních fibril. [Jiný výsledek] |