Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Studenti představí plán akcí proti reformě VŠ

Studenti představí plán akcí proti reformě VŠ

20.2.2012, autor: kli, mkv

Studenti dnes představí program akcí namířených proti reformě vysokých škol. Do pražského Karolina se kvůli tomu sjedou zástupci studentských komor akademických senátů z celé republiky. Protesty se budou konat poslední únorový týden, studenti plánují třeba noc univerzit a pochody.

Studenti chtějí pozvat zájemce na fakulty a ukázat jim nezbytnost své práce, která je podle nich reformami ohrožena. Do protestů se v nějaké formě zapojí školy z Prahy, Brna, Ostravy, Olomouce, Hradce Králové, Liberce, Opavy, Českých Budějovic a Jihlavy.

Reformy se připravují několik let, kvůli protestům akademické obce byly pokaždé odloženy. Kromě školného se v nich počítá také se změnami pravomocí akademických orgánů a akreditační komise.


Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

29.06 2014 05:03

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 4.07 2024 11:35 , © Univerzita Karlova v Praze