Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Bakalář je málo

Bakalář je málo



Fórum čtenářů


Ať se za vzdělání platí!


Ministryně Buzková by určitě nechtěla mít titul "juc" či něco podobného. Nevím, jaké má představy o využití bakalářů ve větším počtu než malém. Jsou to totiž lidé, kteří ukončí více či méně všeobecná studia a odcházejí ze školy v době, kdy se mají specializovat. Já jako zaměstnavatel bych si vybral buď kompletního inženýra či doktora se specializací, která mi vyhovuje, nebo středoškoláka, jenž má v podstatě stejné znalosti jako bakalář, avšak za méně peněz. Až budou stát bakaláři ve frontě na pracovním úřadě, paní Buzková už asi ministryní nebude. A protože je hotový doktor, nebude muset ani stát v té frontě s bakaláři. Vše podle hesla: "Koza sežraná a vlk zůstává hladový." Hlavně ne žádné školné. Že už to není sociálním demokratům trapné!


Dopisy jsou redakčně kráceny


Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

29.06 2014 03:59

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 17.05 2024 17:40 , © Univerzita Karlova v Praze