Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Literární květen začne soutěží vysokoškoláků

Literární květen začne soutěží vysokoškoláků

Třetí ročník festivalu pořadatelé věnovali básníku Karlu Krylovi

ZLÍN - Literární soutěží, která je určena pro studenty vysokých škol, začne ve Zlíně třetí ročník festivalu Literární květen.

Organizátoři soutěž rozdělili do dvou bloků: na prózu a poezii. Studenti své práce mohou zasílat do 30. března na adresu Fakulty multimediálních komunikací zlínské univerzity, řekla včera mluvčí festivalu Jana Veselková. Letošní ročník organizátoři věnovali básníkovi a prozaikovi Karlu Krylovi. Konat se bude nejen ve Zlíně, ale také v Otrokovicích na Zlínsku a poprvé i v Kroměříži. Festival začne 18. května a potrvá do 21. května. Kromě autorských čtení novodobých spisovatelů čeká účastníky festivalu také doprovodný program, který se vztahuje k literatuře. Podle Veselkové se připravuje například výstava fotografií a kaligrafií. Literární květen zastřeší České centrum Mezinárodního PEN klubu a obec spisovatelů. Pozvání přijali mimo jiné i spisovatel Milan Uhde, Daniela Fischerová nebo Zdeněk Rotrekl. Festival každoročně připravují studenti Fakulty multimediálních komunikací zlínské univerzity. Projekt je součástí předmětu nazvaného komunikační agentura. Podrobnější informace o soutěži a festivalu naleznou zájemci na internetové adrese ExternĂ­ odkaz www.literarnikveten.cz. Soutěžící své příspěvky mohou zasílat na adresu Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta multimediálních komunikací, Literární květen 2004, paní Hana Rozehnalová, Štefánikova 2431, 760 01 Zlín.


Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

29.06 2014 03:25

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 17.05 2024 17:40 , © Univerzita Karlova v Praze