Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Vážení čtenáři!

Vážení čtenáři!

Každé dva roky přicházíme za vámi s naším Oskarem za lidskost a statečnost. Mnozí z vás už tuto mimořádnou akci znají a dokonce se do ní i zapojili. Je to neuvěřitelné, ale tento ročník je již jubilejním -pátým pokračováním.

Kolem nás žijí lidé, kteří si pro svoji statečnost, obětavost i lásku k druhým zaslouží, aby se dostali na stránky novin, aby byli příkladem ostatním. Dobré skutky zdobí svět a dělají z něho přijatelnější prostor k životu. Pomozte nám najít lidi, kteří svou tolerancí, laskavostí, obětavostí, slušností i odvahou dávají ušlechtilý příklad ostatním.

OSKAR 2006 za lidskost a statečnost Kandidáty na všechny ceny navrhujete vy, čtenáři. Vy také rozhodnete o čtenářské ceně, kterou tradičně uděluje Nadace mezilidské tolerance Tomáše Grala při LF UK v Hradci Králové. O dalších cenách rozhoduje jmenovaná porota. Příběhy lidí budou rozděleny a posuzovány ve dvou kategoriích: A momentální čin, B čin trvalé hodnoty. Příkladů lidí, které můžete navrhnout, je dost. Může to být ten, který zachránil někomu život při nehodě nebo včasným zákrokem v jiné situaci. Politik, který dělá pro lidi, obětavý lékař, dobrý kantor, neohrožený hasič či policista, ale také rodina, která pečuje o adoptované děti, ten, který pracuje příkladně s mládeží. Psát chceme o lidech ze současného života a neposílejte tedy jména těch, kteří se již v minulých ročnících Oskara objevili. Na závěrečný večer pozveme všechny hrdiny příběhů i nejúspěšnější z vás - navrhovatelů.

Pátý ročník Oskara za lidskost a statečnost právě začal. Na přiloženém kuponu můžete posílat své návrhy do 20. února 2007.


Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

29.06 2014 02:55

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 4.07 2024 11:35 , © Univerzita Karlova v Praze