Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Hejtman předal stipendia studentům

Hejtman předal stipendia studentům

PLZEŇ - Osmi studentům Západočeské univerzity a plzeňské pobočky Univerzity Karlovy včera předal krajský hejtman Petr Zimmermann (ODS) Stipendium Plzeňského kraje.

„Stipendium je určeno studentům a doktorandům veřejných vysokých škol v Plzni, kteří dlouhodobě dosahují výborných studijních výsledků a během svého studia přispěli k novým poznatkům a vývoji ve svých oborech a reprezentují univerzitu i kraj doma i v zahraničí na řadě konferencí, soutěží a stáží,“ uvedla mluvčí hejtmanství Alena Šatrová.

Kraj uděluje stipendia od roku 2004. Studenty nominují jednotlivé fakulty, kterých je právě osm - vedle Lékařské fakulty Univerzity Karlovy také fakulty elektrotechnická, filosofická, pedagogická, právnická, ekonomická, strojní a aplikovaných věd Západočeské univerzity.


Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

29.06 2014 02:57

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 30.07 2024 21:08 , © Univerzita Karlova v Praze