Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Zájemci získají informace o studiu na Přírodovědecké fakultě

Zájemci získají informace o studiu na Přírodovědecké fakultě

Praha 6. prosince (ČTK) - Přírodovědecká fakulta Univerzity Karlovy v Praze pořádá v pátek 8. prosince den otevřených dveří. Zájemci o studium získají informace o jednotlivých studijních programech a možnostech následného uplatnění. Prohlédnout si budou moci také vybavení fakulty. ČTK o tom informovala Kateřina Hlatká z oddělení vnějších vztahů školy.

Škola na pražském Albertově bude pro návštěvníky otevřená od deseti hodin, v jednotlivých posluchárnách se dozvědí například o studiu demografie, ekologie a ochrany prostředí. V lednu fakulta zahájí přípravné kurzy na přijímací zkoušky. Na stránkách fakulty si mohou lidé stáhnout modelové otázky přijímacího testu z chemie, matematiky a zeměpisu.

Přírodovědecká fakulta Univerzity Karlovy v Praze se věnuje hlavně výuce biologie, chemie, geologie a geografie. Na fakultě studuje asi 4500 studentů. Jejich vzdělávání zajišťuje skoro 700 pedagogických a vědeckých pracovníků. Na fakultu se loni hlásilo přes 3000 uchazečů, škola jich přijala téměř 1500, ke studiu jich zapsalo skoro osm set.

pap mkv


Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

29.06 2014 02:59

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 4.07 2024 11:35 , © Univerzita Karlova v Praze