Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Čtyři studenti UK oceněni

Čtyři studenti UK oceněni

PRAHA Univerzita Karlova ocenila minulý týden čtyři své nejlepší absolventy cenou rektora. Nejúspěšnější studenti dostanou od univerzity kromě klasického diplomu i finanční odměnu.

Akademici pro letošek za nejlepšího teologa vybrali Jaroslava Lormana z Katolické teologické fakulty. Líbila se jim především jeho práce „Milovat život je pravá bohoslužba“ s analýzou vybraných josefinských morálně-teologických traktátů.

Ekonomy oslovila diplomka Filipa Hájka z FSV o konzumaci privátních požitků z kontroly obchodních společností. Cenu pro nejlepšího lékaře si odnese Tomáš Roubíček z hradecké lékařské fakulty, který vedl klinický výzkum na Mayo Clinic, nejprestižnější nemocnici v USA. Čtvrtým oceněným absolventem UK je Jan Kynčl z Matfyzu. Ten kromě sedmi odborných článků si stihl zapsat o 43%předmětů více, než bylo potřeba pro ukončení studia.


Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

29.06 2014 03:00

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 30.07 2024 21:08 , © Univerzita Karlova v Praze