Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Rektoři se v Brně seznámí s novými kolegy a proberou rozpočet

Rektoři se v Brně seznámí s novými kolegy a proberou rozpočet

PRAHA/BRNO 27. ledna (ČTK) - Diskuze o budoucím stylu práce a rozpočtu na příští rok je jedním z bodů zasedání České konference rektorů (ČKR), které dnes pokračuje v Brně. Zúčastní se ho i emeritní a devět nově jmenovaných rektorů. Na zasedání tak bude přítomno rekordních 85 současných, budoucích i minulých představitelů univerzit.

Na programu je dnes i vystoupení předsedy vlády Jiřího Paroubka. O hodnocení práce Vysokých škol promluví předseda Akreditační komise Miroslav Liška. O nových výzkumných programech by s rektory měl diskutovat předseda Grantové agentury Josef Syka.

ČKR reprezentuje vysoké školy a sdružuje rektory 24 veřejných, dvou státních a deseti soukromých škol. Zajišťuje jejich společný postup v zásadních otázkách týkajících se rozvoje vzdělanosti, vědy, výzkumu a vysokých škol.

grd kar



Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

29.06 2014 02:32

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 4.07 2024 11:35 , © Univerzita Karlova v Praze