Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Studenti vysokých škol se mohou ucházet o pracovní stáž

Studenti vysokých škol se mohou ucházet o pracovní stáž

PRAHA 25. ledna (ČTK) - Posluchači vysokých škol, kteří studují obory zaměřené na informační technologie, se mohou ucházet o tříměsíční stáž u významné světové firmy v oblasti softwaru, služeb a internetových technologií. Vybraní studenti budou mít v létě možnost spolupracovat s mladými lidmi z celého světa a zkušenými odborníky, informovala ČTK za organizátory Markéta Kuklová.

Program je určen posluchačům třetích a čtvrtých ročníků vysokých škol, kteří mají zkušenosti s programováním a umí velmi dobře anglicky. Zájemci by se měli přihlásit do konce ledna, informace najdou na stránkách www.microsoft.com/cze/. Stážisté budou v americkém Redmondu řešit spolu se zaměstnanci firmy skutečné úkoly při vývoji nových produktů. Jejich úkolem bude práce na novém softwaru.

Loni se do programu přihlásilo 100 českých a slovenských studentů, přísným výběrovým řízením prošel jeden. Uchazeči absolvovali pohovor s technickými specialisty společnosti. Vybraným studentům společnost hradí letenku, stravování a dává jim plat. Absolvent stáže má šanci získat u společnosti práci.

kpe mal


Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

29.06 2014 02:32

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 4.07 2024 11:35 , © Univerzita Karlova v Praze