Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Loňské testy a přípravné kurzy

Loňské testy a přípravné kurzy

Hlásíte-li se do Prahy, určitě využijte seznam literatury k přípravě na test všeobecného rozhledu, který PF UK zveřejňuje na ExternĂ­ odkaz www.prf.cuni.cz/prijzk07/prijzk.php.

Pro přijímačky do Brna se vyplatí vyzkoušet si starší varianty Testu studijních předpokladů. Více na ExternĂ­ odkaz www.muni.cz/study/admission.

Příklady testů na plzeňskou fakultu najdete na ExternĂ­ odkaz http://prijimacky.plzen.juristic.cz.

Sady testů z let minulých pro přijímačky do Olomouce jsou k dispozici za poplatek na ExternĂ­ odkaz www.upol. cz/fakulty/pf. V tištěné podobě si příručky můžete koupit na studijním oddělení fakulty. Úplné zadání z minulého roku a podrobné informace o průběhu přijímacího řízení najdete zdarma na ExternĂ­ odkaz www.upol.cz/fakulty/pf/prijimaci-rizeni.

Přípravné kurzy

* PF MU v Brně pořádá kurz pro maturanty, který se skládá z 6 přednáškových dnů, vždy 1x týdně (varianta čtvrtek odpoledne, nebo sobota dopoledne), cena činí 1800 korun, kurz bude zahájen během února.

Obsah kurzu: kurz je zaměřen na obecné předpoklady ke studiu, stejně jako přijímací zkoušky na PF MU. Více na ExternĂ­ odkaz www.law.muni.cz.

Fakulta realizuje také kurz celoživotního vzdělávání. Jde o čtyřsemestrální výuku oboru magisterského a některých bakalářských oborů. U magisterského oboru probíhá výuka prezenčně, u bakalářských oborů kombinovanou formou.

Pro přijetí do kurzu musíte absolvovat přijímací řízení, tedy testy studijních předpokladů. Počet studentů je omezen. Přihlášky lze podat do 15. srpna. Přijímačky se budou konat začátkem září. Lze uznat výsledky přijímaček na běžné studijní obory. Bližší informace najdete na ExternĂ­ odkaz www.law.muni.cz pod odkazem celoživotní vzdělávání.

Cena za dva semestry je u magisterského oboru 49 900 korun a u bakalářských oborů 20 000 korun. Po úspěšném složení přijímací zkoušky po roce studia je možné nastoupit do 2. ročníku příslušného oboru.

* Kurz celoživotního vzdělávání pořádá i PF UK v Praze. Výuka probíhá formou přednášek a seminářů v pátek a v sobotu (v zimním semestru i ve čtvrtek odpoledne), cena činí 40 000 korun, uzávěrka přihlášek je během září.

Obsahem kurzu jsou předměty předepsané pro 1. ročník PF UK.

Přihlásit se mohou jen účastníci přijímacího řízení na PF UK v daném roce, kapacita je omezena (pořadí dle výsledků přijímacích testů). Úspěšné absolvování kurzu s celkovým průměrem do 1,5 nahrazuje přijímací zkoušku na magisterské studium. I ostatní absolventi kurzu získají v dalším přijímacím řízení bonifikaci dle dosaženého průměru. Více informací na ExternĂ­ odkaz www.prf.cuni.cz (odkaz další vzdělávání - programy CŽV).

* Na PF v Olomouci jsou kurzy k přijímacímu řízení tyto:

Právo (základní): 40 hodin, 5 bloků, probíhá v sobotu, cena: 4200 korun, uzávěrka přihlášek 24. ledna 2007, zahájení 3. února.

Právo (rozšiřující): navazuje na základní kurz a doplňuje ho, probíhá distančně, internetovou formou, cena: 2000 korun, uzávěrka přihlášek 24. ledna 2007, zahájení 3. února.

Právo ve veřejné správě: 40 hodin, 5 bloků, probíhá v sobotu, cena: 4000 korun, uzávěrka přihlášek 24. ledna 2007, zahájení 3. února. Více na ExternĂ­ odkaz www.upol.cz.

* Plzeňská právnická fakulta přípravné kurzy neorganizuje.



Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

29.06 2014 01:24

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 30.07 2024 21:08 , © Univerzita Karlova v Praze