Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Univerzita Karlova elektronicky zodpoví dotazy na studium

Univerzita Karlova elektronicky zodpoví dotazy na studium

Praha 5. února (ČTK) - Univerzita Karlova v Praze (UK) pořádá v těchto dnech virtuální informační týden pro zájemce o studium. Do 10. února budou moci posílat své dotazy týkající se přijímacích zkoušek a studijních možností na e-mailovou adresu. Odborní pracovníci jim zašlou odpověď do několika hodin. ČTK o Infotýdnu informoval mluvčí UK Václav Hájek.

Nejdůležitější informace o přijímacím řízení získají potenciální studenti na webu ExternĂ­ odkaz http://infotyden.cuni.cz, konkrétní dotazy lze zasílat na adresu ipc@ruk.cuni.cz. Pracovníci informačně-poradenského centra na ně odpoví ještě tentýž den nebo druhý den ráno. Zájemcům bude navíc v on-line diskuzi ve čtvrtek 8. února od 14:00 do 17:00 odpovídat na otázky prorektor pro studium Jan Bednář.

Na UK studuje přes 42.400 lidí, kteří se vzdělávají ve více než 270 akreditovaných studijních programech. Počet přihlášek i přijatých v posledních letech roste. V roce 2006 si na univerzitu podalo přihlášku 54.492 uchazečů, škola jich přijala ke studiu 17.343.

pap hj


Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

29.06 2014 01:24

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 30.07 2024 21:08 , © Univerzita Karlova v Praze