Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Tereza: Jsem upovídaná

Tereza: Jsem upovídaná

Tereza Kozáková je další finalistkou České Miss, která je z Plzně. Studuje také Lékařskou fakultu UK v Plzni a je jí pětadvacet let. Prozradila nám, že je velký sportovec a téměř žádný sport jí není cizí. V budoucnu by ráda byla zubařkou.


* Proč jste se do soutěže přihlásila?


Byla to pro mě velká výzva přihlásit se. Miss je taková brána, která otevírá dveře do celého světa, skrývá mnoho možností, nových pracovních příležitostí, ale i dětských snů. Lákala mě také možnost poznat známé osobnosti.


* Jak si udržujete štíhlou linii?


Chodím pravidelně cvičit. Mám ráda aerobik, body forming, plavu, hraju tenis a kromě boxu zvládnu téměř každý sport.


* Jak se Vám líbila příprava před miss?


Úplně nejvíce se mi na přípravě líbily společné obědy a večeře, protože jsme s holkama probraly, co všecko se za den událo. Velice se mi líbily nácviky choreografie. Alpy pro mě byly psychicky náročné, protože jsem těsně předtím měla dost zkoušek.


* Jak vidíte své šance před finále?


Letos to bude opravdu těžké. Je zde velká konkurence. Dívky jsou krásné, všechny mají určité zkušenosti a také jsou všechny hodně inteligentní. Nelze říct, že by nějaká byla outsider a nějaká hvězda.



Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

29.06 2014 01:29

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 30.07 2024 21:08 , © Univerzita Karlova v Praze