Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Sára je nadšená z šatů

Sára je nadšená z šatů

Jedenadvacetiletá studentka Lékařské fakulty UK v Plzni Sára Aschenbrennerová je jednou z finalistek České Miss.

Miluje svou psí kamarádku labradorku a ráda by se v budoucnu věnovala estetickému zubařství.


* Proč jste se do soutěže přihlásila?


Chtěla jsem si splnit svůj dětský sen. Vyzkoušet si, jaké je to v reálu být mezi nejkrásnějšími dívkami republiky. Chtěla jsem zjistit, co krása znamená pro společnost, a vzhledem k tomu, že se jí chci v budoucnu zabývat, věřím, že soutěž mi pomůže.


* Jak se Vám líbila příprava před miss?


Především se mi líbilo nacvičování choreografie. A i celkově to bylo fajn, rozhodně jsme se nenudily. Pravdou ale je, že program byl velice náročný. Trochu volnější byl pouze týden v Salzburgu.


* Co budete mít večer na sobě?


Jsem nadšená z šatů, které budu mít při rozhovoru. Jedná se o extravagantní model. Pak budu mít samozřejmě také plavky a večerní šaty.


* Jak si před finále věříte a jak odhadujete své šance?


Zatím jsem nad tím ještě moc nepřemýšlela. Teď si soutěž užívám, ale nervozita nejspíš přijde. Těžko se to teď odhaduje, když jsem nikdy podobnou situaci nezažila. Typický nervák ale nejsem, takže snad to nebude tak hrozné.



Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

29.06 2014 01:29

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 30.07 2024 21:08 , © Univerzita Karlova v Praze