Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Příprava na medicínu bude snadnější

Příprava na medicínu bude snadnější

Zájemci o studium na Lékařské fakultě UK v Plzni mají usnadněnou přípravu k přijímacím testům. Jako jedna z mála vysokých škol a jako jediná lékařská fakulta v Česku již třetí rok nabízí elektronický internetový přípravný kurz. Ten obsahuje kompletní sady celkem dvou tisíc modelových otázek z biologie, fyziky a chemie. „Z nich jsou pak vybírány otázky do reálných přijímacích testů,“ uvedl proděkan fakulty Antonín Zicha. Ten doplnil, že sady modelových otázek jsou roztříděny do jednotlivých kapitol. Ty, u kterých se předpokládá, že nebyly probírány na středních školách v takovém rozsahu, jaký je požadován k přijímacím testům, jsou doplněny vysvětlujícími texty, obrázky a odkazy na vhodné studijní materiály. Kurz je po přihlášení a zaplacení poplatku přístupný 24 hodin denně. Do kurzu je možné se přihlásit do konce května. Přihlašování probíhá elektronicky přes internetové stránky fakulty www.lfp.cuni.cz. „Kurz je zvlášť výhodný pro uchazeče ze vzdálenějších míst, kteří se nemohou účastnit prezenčního kurzu, který fakulta též nabízí,“ dodal Zicha.



Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

29.06 2014 01:34

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 4.07 2024 11:35 , © Univerzita Karlova v Praze