Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Prezidentský pár na tři dny změnil adresu. Bydlí v krajské metropoli

Prezidentský pár na tři dny změnil adresu. Bydlí v krajské metropoli

Prezident republiky Václav Klaus s manželkou Livií včera zahájili návštěvu hradeckého kraje. Během tří dnů zavítají do dvanácti měst a obcí.

Kolona limuzín s policejním doprovodem se poprvé zastavila krátce po deváté hodině v Chlumci nad Cidlinou na Hradecku. První pár republiky před kulturním Klicperovým domem přivítaly stovky lidí. Při besedě s obyvateli Klaus například zpochybnil kandidaturu Prahy na pořádání olympijských her.

„Je to akce pouze pro televizi. A navíc strašně nákladná. Například v Aténách museli postavit desítky sportovišť, pro která nyní nemají využití,“ řekl Klaus. Po prohlídce Klicperova domu se pár přesunul do Hradce, kde bude tři dny bydlet, a absolvoval besedu se studenty Lékařské fakulty Univerzity Karlovy nebo navštívil houslařskou rodinu Pilařů. Dnes zamíří do Dvora Králové nad Labem, Hořic, Lázní Bělohrad, Nové Paky, Kopidlna a Dětenic.



Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

29.06 2014 01:35

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 30.07 2024 21:08 , © Univerzita Karlova v Praze