Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Letní školu praktické žurnalistiky

Letní školu praktické žurnalistiky

Studujete vysokou školu s nenovinářským zaměřením? Máte pocit, že by o vašem oboru měli psát lidé, kteří mu rozumějí? Myslíte si, že byste to mohli být třeba vy? A nemáte ještě program na letošní léto? Využijte unikátní příležitost, kterou vám nabízíme.


Lidové noviny společně s Českým rozhlasem, katedrou žurnalistiky FSV UK a Syndikátem novinářů ČR pořádají letní kurz spojený s praxí v redakci. Absolvujete intenzivní kurz pod vedením předních pedagogů a hned pak si nabyté teoretické znalosti, ale i své schopnosti a talent ověříte v „ostrém“ redakčním provozu. Polovina účastníků kurzu v Lidových novinách a polovina v Českém rozhlase.

Kurz proběhne ve dvou čtyřtýdenních turnusech v červenci a v srpnu v Praze. Nabízíme příležitost celkem pro třicet studentů. Neváhejte, protože je to šance, která se nemusí opakovat.

Zájemci nechť do 15. června pošlou svůj krátký životopis na adresu letniskola@lidovky.cz. Přiložte krátký text (maximálně 2400 znaků) na téma: „Jak média informují o mém oboru a jak by mohla informovat lépe.“ Napište, zda dáváte přednost praxi v novinách, nebo rozhlase. A zda vám více vyhovuje červencový, anebo srpnový turnus.

Cena kurzu je 2400,- Kč. Ubytování ani stravování nezajišťujeme.

Do 20. června oznámíme, které z vás jsme si vybrali. První turnus začíná 11. července, druhý 13. srpna 2007.

Máte šanci prožít nezapomenutelné prázdniny. Možná je to životní šance.

Tak ji nepromarněte.



Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

29.06 2014 01:48

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 30.07 2024 21:08 , © Univerzita Karlova v Praze