Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Zmizel vysokoškolák

Zmizel vysokoškolák

LIBEREC – Už šest neděl o sobě nedal vědět 23letý student MFF Univerzity Karlovy v Praze Tomáš Kučera, který odjel z Liberce 29. srpna do Prahy, kde měl složit bakalářskou zkoušku. Do školy však nedorazil, nedal o sobě vědět a ze svého účtu si vybral dvacet tisíc korun. Právu to sdělila mluvčí liberecké policie Vlasta Suchánková.

Mladík má štíhlou, 190 centimetrů vysokou postavu, velké modré oči a hnědočerné vlnité vlasy česané dozadu do culíku a hnědočerný plnovous. Nápadný může být tím, že chodí velmi rychle a má dlouhý krok.

„Měl na sobě modré džíny, bílé bavlněné triko s krátkým rukávem a s výstřihem do V, hnědé sandály z umělé kůže. U sebe měl své osobní doklady a tmavě modrý batoh, vlněný svetr stejné barvy a tmavě modrý péřový spacák, tzv. mumii,“ upřesnila policejní mluvčí.

Informace o pohřešovaném Tomáši Kučerovi přijme kterákoli policejní služebna anebo policisté na bezplatné tísňové lince 158.


Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

29.06 2014 02:15

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 30.07 2024 21:08 , © Univerzita Karlova v Praze