Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Klaus dnes jmenuje téměř 90 nových profesorů

Klaus dnes jmenuje téměř 90 nových profesorů

Praha 5. listopadu (ČTK) - Téměř devět desítek akademiků rozšíří dnes řady českých profesorů. Dekrety převezmou v pražském Karolinu z rukou prezidenta Václava Klause, který jim je předá na návrhy vědeckých a uměleckých rad škol. Téměř dvě desítky držitelů nejvyššího akademického titulu získá Univerzita Karlova v Praze, jen o několik méně Masarykova univerzita v Brně. Nové profesory získá také například Univerzita Palackého v Olomouci, Vysoká škola ekonomická v Praze či Janáčkova akademie múzických umění v Brně. Naposledy Klaus jmenoval nové profesory v dubnu. Vedle blahopřání se také vyslovil pro to, aby profesorský titul a poslání s ním spojené přispěly nejen k práci v jejich oboru, ale také celé společnosti.

vjk jpt


Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

29.06 2014 02:21

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 4.07 2024 11:35 , © Univerzita Karlova v Praze