Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Firmy loví nové pracovníky na internetu i na chodbě školy

Firmy loví nové pracovníky na internetu i na chodbě školy

23.11.2007

autor: mach

Dne 15. listopadu se uskutečnil na Matematicko-fyzikální fakultě Univerzity Karlovy tento rok již druhý Den firem pro matematiku a informatiku. Jedná se o setkání firem a studentů, které organizuje internetový portál www.careermarket.cz. Akce se zúčastnilo více jak 20 firem a institucí. Další hledají nové vysoce kvalifikované zaměstnance přes internet. Firmy i studenti se zde mohou bezplatně registrovat. Studenti zde nabízejí svoje životopisy a vybírají z nabídky inzerované firmami.

Ty shánějí laboranty, výzkumné pracovníky i manažery. Kromě toho mohou podnikatelé pořádat na fakultách odborné semináře, které skýtají prostor představit firmu i obor. Služba je určena zejména firmám s vlastním výzkumem a vývojem, přičemž na velikosti firmy nezáleží. Firmy mohou studentům nabízet stáže, témata diplomových prací, brigády i pracovní místa. Nedílnou součástí projektu jsou i poradenské a vzdělávací soft-skills semináře určené studentům.




Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

29.06 2014 02:25

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 30.07 2024 21:08 , © Univerzita Karlova v Praze