Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       UK uspořádá v souvislostí s výročím dny otevřených dveří

UK uspořádá v souvislostí s výročím dny otevřených dveří

Univerzita Karlova v Praze (UK) uspořádá v souvislosti s 660. výročím svého založení o nadcházejícím víkendu v Karolinu dny otevřených dveří. Návštěvníci budou mít možnost pokládat dotazy pracovníkům Ústavu dějin UK a archivu UK, sdělil ČTK mluvčí školy Václav Hájek.     Karolinum se návštěvníkům otevře v oba víkendové dny od 10:00 do 16:00. K vidění bude například i jedna z nejstarších dochovaných románských studní v Praze. Část prohlídkové trasy bude bezbariérová.     Od pátku do neděle škola ve svém sportovním centru v Praze 10 uspořádá jarní sportovní hry. Utkají se v nich oddíly fakult pražských vysokých škol, soutěžit se bude například v sálové kopané, volejbale a plavání.     V den výročí 7. dubna se bude konat slavnostní shromáždění akademické obce univerzity. Škola na něm udělí několik čestných doktorátů. V pondělí a v úterý bude v Karolinu zasedat deset zástupců významných evropských univerzit. Jednodenní konference o historii, současném stavu a perspektivách univerzit se uskuteční 10. dubna. Po zbytek dubna a v květnu budou následovat i další akce pořádané školou i jejími jednotlivými fakultami.     

pap mkv






Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

29.06 2014 00:56

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 30.07 2024 21:08 , © Univerzita Karlova v Praze