Testovací web


  Rychlé vyhledávání


        Kaplani v nemocnicích

Kaplani v nemocnicích

4.6.2008, autor: (ČTK)

PRAHA – Dvacítka studentů ročního postgraduálního kurzu nemocniční kaplan se tento týden účastní stáže ve dvou pražských nemocnicích.

V Ústřední vojenské nemocnici a ve Fakultní nemocnici v Motole se stážisté setkají s vedením, prohlédnou si oddělení a navštíví pacienty. Řekl to kaplan Pavel Ruml z vojenské nemocnice, který má stážisty na starosti. Studenty na budoucí povolání nemocničních kaplanů připravuje Evangelická teologická fakulta Univerzity Karlovy v Praze ve spolupráci s 1. a 2. lékařskou fakultou.

Jedná se o pilotní kurz, na který přispěla Evropská unie, pro účastníky je zdarma. Podmínkou přijetí k ročnímu kurzu bylo ukončené bakalářské nebo magisterské vzdělání v oboru teologie, psychologie nebo sociální práce.



Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

29.06 2014 00:44

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 4.07 2024 11:35 , © Univerzita Karlova v Praze