Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Kam se ještě hlásit na VŠ

Kam se ještě hlásit na VŠ

4.6.2008, autor: (mich)

Krátce


Masarykova univerzita, Brno Přírodovědecká fakulta - uchazeči o bakalářské studium se mohou do 30.6. hlásit do zcela nově akreditovaného oboru fyzika a management na Přírodovědecké fakultě MU. Studium připraví absolventy pro manažerskou i odbornou práci ve fyzikálním průmyslu. Absolventi naleznou uplatnění v technologických a řídících útvarech podniků, ve výzkumných ústavech a organizacích státní správy, které zabezpečují činnosti vyžadující nasazení exaktních věd. V přijímacím řízení pro akademický rok 2008/2009 chce fakulta přijmout zhruba 40 uchazečů.

Karlova univerzita, Praha Filozofická fakulta - do 15. 7. se dá přihlásit na nově akreditované obory bakalářského studia italianistika (jednooborové i dvouborové), novořečtina (pouze dvouborové) a kulturologie (pouze jednooborové). Na italianistiku chce fakulta přijmout zhruba 35 uchazečů, na novořečtinu 20 a na kulturologii 30.

Přihlášky ke studiu v letních termínech přijímají i soukromé vysoké školy a vyšší odborné školy.

Informace najdete na: www.vysokeskoly.cz www.vyssiodborneskoly.com




Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

29.06 2014 00:44

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 30.07 2024 21:08 , © Univerzita Karlova v Praze