Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       UK ocenila studentské práce Cenou Josefa Vavrouška

UK ocenila studentské práce Cenou Josefa Vavrouška

Fakulta sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze (UK) dnes udělila vybraným bakalářským, magisterským i disertačním pracím Cenu Josefa Vavrouška. Ocenění škola uděluje studiím zaměřeným na vztahy přírody, společnosti a kultury. Do 13. ročníku soutěže přihlásilo své práce 27 studentů čtyř vysokých škol. ČTK to sdělil mluvčí UK Václav Hájek.     V kategorii disertačních prací udělila komise odborníků čestné uznání studentce stavební fakulty Českého vysokého učení technického v Praze za práci s názvem Sociálně-ekonomické aspekty typologie hospicových domů.     O první místo v kategorii diplomových prací se dělí dvě studie. Studentka Právnické fakulty UK uspěla s tématem Práva a povinnosti vlastníka lesa. Komise ocenila i studenta Fakultní sociálních věd UK za práci na téma Spravedlnost a životní prostředí.     V bakalářské kategorii uspěla anglicky psaná práce studenta Fakulty sociálních věd UK, která zkoumá vztahy mezi ekonomickými výsledky firem a jejich působením na životní prostředí, zejména emisemi CO2.     Cenu uděluje škola na památku někdejšího ministra životního prostředí, který v roce 1995 zahynul pod lavinou ve Vysokých Tatrách společně se svoji dcerou.     

pap mal



Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

29.06 2014 00:40

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 30.07 2024 21:08 , © Univerzita Karlova v Praze