Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Jedna z finalistek má syna, druhá soutěžila těhotná

Jedna z finalistek má syna, druhá soutěžila těhotná

3.4.2009, rubrika: Východní Morava, strana: 3, autor: (dvo)



Zlín - Vysokoškolačky studující v České republice mají od středečního večera novou královnu krásy. Vítězkou třináctého ročníku Miss Academia se stala čtyřiadvacetiletá studentka pražské Univerzity Karlovy Jana Marečková.

Korunku první vicemiss převzala Lucie Hubaczová z brněnské Masarykovy univerzity, druhou vicemiss byla vyhlášena Kamila Houfová, která reprezentovala Západočeskou univerzitu v Plzni.

Svou nejkrásnější dívku volila i veřejnost, nejvíce hlasů dostala Alena Zdvihalová z pražské Vysoké školy finanční a správní a je tak Miss Academia On-line. Celkem se letošního ročníku vysokoškolské soutěže krásy zúčastnilo 374 dívek.


Večer se nesl v duchu zločinu Závěrečný galavečer ve zlínském Městském divadle se nesl v duchu tématu Zločin, což se promítlo do scény i atmosféry. „Program byl pojat jako detektivní zápletka, v němž nechyběla vystoupení baletek, bojového umění i světelná šou,“ uvedla jedna z hlavních manažerek projektu Eva Bouchalová.

Marečkové vyšly všechny části programu. Zářila při úvodní choreografii, rozhovoru s moderátorem, promenádě v plavkách i šatech a také v nové kreativní disciplíně, ve které musela ztvárnit představy o své budoucnosti.

Zajímavostí závěrečného galavečera bylo, že jedna z desítky finalistek Alena Vejnarová je maminkou ročního chlapečka, její kolegyně Hana Zatloukalová program absolvovala ve třetím měsíci těhotenství. Pořadatelem Miss Academia byla tradičně Fakulta multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.

„Připravit takovou soutěž je velmi náročný a dlouhodobý úkol, který studenti vzali stoprocentně za svůj. Jen skvělá práce všech členů týmu dohromady umožnila vytvořit tak výbornou akci, už třináctou v pořadí,“ pochválil práci organizačního týmu vedoucí pedagog projektu Štěpán Prachař.



Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

29.06 2014 00:04

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 30.07 2024 21:08 , © Univerzita Karlova v Praze