Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Něco končí, něco nového začíná

Něco končí, něco nového začíná

31.1.2009, rubrika: Praha, strana: 2, autor: Václav Hampl



* Sloupek


Jsme na konci ledna, což znamená, že žáci a studenti ukončili své první pololetí ve škole a nyní si s vysvědčením v ruce užívají zasloužené prázdniny. Pro některé z nich však za půl roku také něco nového začne - konkrétně přestup na novou školu, a tak mají právě teď nejvyšší čas, aby si k tomuto důležitému kroku sehnali dostatek informací a zamýšleli se nad tím, jak si představují svou budoucnost.

Aby toto rozhodování školy svým budoucím studentům co nejvíce usnadnily, pořádají v tuto dobu Dny otevřených dveří, během nichž zájemcům nabízejí možnost přímo navštívit danou instituci, a především poskytují informace. Protože však ne všichni zájemci mají možnost se jich přímo účastnit, pořádá Univerzita Karlova každoročně také Informační týden UK, během kterého na svých webových stránkách nabízí zodpovězení řady otázek, které se k přijímacímu řízení vážou. Informační týden UK letos proběhne od 2. do 6. února. Ve středu 4. února od 14 do 17 hodin v něm bude v on-line diskusi zodpovídat otázky také prorektor UK pro studium.

Pokud tedy právě vy nebo někdo z vaší rodiny tuto otázku „kam dál?“ řešíte, přeji vám, abyste při tomto výběru neztráceli nervy a hlavně - abyste se na vaši vysněnou školu za půl roku dostali. Budu se těšit, že se možná s některými z vás uvidím na naší alma mater.



Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

28.06 2014 23:50

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 30.07 2024 21:08 , © Univerzita Karlova v Praze