Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Budete chodit na přípravné kurzy na VŠ?

Budete chodit na přípravné kurzy na VŠ?

Mladá fronta DNES 25.2.2009 | rubrika: Vzdělání | strana: 5



Anketa


“Budeme se učit s kamarádem Na vysokou se chystám, nejspíš na elektrotechniku. Na přípravné kurzy ale chodit nebudu.

Chystáme se připravovat spolu s kamarádem, který se na tu samou školu hlásí taky. ČVUT nabízí za stokorunu sbírku příkladů, které se objeví v přijímačkách, tak tu asi k přípravě použijeme.

Matěj Řádek (19), jazyková škola


“Chodím dokonce na dva kurzy Chodím na jeden kurz od agentury, to je příprava na právnickou fakultu. A pak ještě na Fakultu sociálních věd Univerzity Karlovy do kurzu mezinárodních teritoriálních studií. Obojí mi přijde užitečné a hodně zajímavé, ať už mě na školu přijmou nebo ne. Na fakultě je rodinnější prostředí, bývá nás tam tak 25, v agenturním kurzu je lidí mnohem víc, kolem 150. Přijde mi prima, že v kurzech přednášejí lidé, se kterými se pak možná setkám při výuce na škole.

Marta Píchová (19), gymnázium


“Učím se, ale ne v přípravných kurzech Dělala jsem testy studijních předpokladů v rámci národních srovnávacích zkoušek Scio.

A chystám se ještě na srovnávací zkoušky z angličtiny. Mimo to se připravuji na maturitu ze španělštiny, takže chodím na speciální kurzy. Přípravné kurzy na vysokou jsem zatím vypustila.

Marie Kvasničková (19), gymnázium





Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

28.06 2014 23:55

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 30.07 2024 21:08 , © Univerzita Karlova v Praze