Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Senioři, potřebujete radu právníka? Poradí studenti

Senioři, potřebujete radu právníka? Poradí studenti


20.10.2009, rubrika: Praha, strana: 5, autor: (peš)



Kobylisy - Vyznat se ve složitých smlouvách a úředních dokumentech není jednoduché pro nikoho, natožpak pro seniory, kteří si třeba nejsou schopni najít doplňující informace na internetu.

Aby se nestali obětí podvodu nebo aby se dokázali vypořádat například s darovacími smlouvami či s dědictvím,mohou nyní v Praze 8 požádat o právní pomoc.

V osmé městské části se totiž otevřela právní poradna pro seniory vedená studenty práv. Poradenství je bezplatné a senioři se mohou do kanceláře v Burešově ulici v Kobylisích objednat na telefonním čísle 283 881 848.

Pro velký zájem mezi lidmi bude poradna od začátku listopadu zpřístupněna každé pondělí od 13 do 16 hodin.

Studenti Právnické fakulty Univerzity Karlovy se zaměřují zejména na sociálně znevýhodněné obyvatele, a proto radnice Prahy 8 o jejich pomoc hodně stojí a také je finančně podporuje.



Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

28.06 2014 23:31

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 30.07 2024 21:08 , © Univerzita Karlova v Praze