Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Mimořádná stipendia pro studenty

Mimořádná stipendia pro studenty

20.11.2009, rubrika: Západní Čechy, strana: 11, autor: (her)



PLZEŇ – Při příležitosti 17. listopadu předal děkan Fakulty elektrotechnické ZČU Jiří Kotlan ocenění nejlepším studentům fakulty.

Z návrhů kateder bylo vybráno 92 studentů, kteří obdrželi Cenu děkana spojenou s mimořádným stipendiem. Oceněni tak byli studenti s výbornými studijními výsledky a reprezentanti FEL – ve sportu a národních i mezinárodních akcích. Navíc tři studentky byly navrženy také na Cenu města Plzně, Cenu Plzeňského kraje a Cenu rektora ZČU.

Výbornou studijní, sportovní i kulturní činnost studentů a doktorandů ZČU v Plzni a plzeňskéLékařské fakulty UK ocenil také Plzeňský kraj. Hejtmanka Milada Emmerová předala Stipendium Plzeňského kraje studentům, které navrhly jednotlivé fakulty. Pro deset z nich letos kraj vyčlenil ze svého rozpočtu 100 tisíc korun.

Vedle šeku na 10 tisíc korun desítka studentů převzala z rukou hejtmanky také pamětní list.



Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

28.06 2014 23:41

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 30.07 2024 21:08 , © Univerzita Karlova v Praze