Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Na zdravotnictví půjde 400 miliónů z EU

Na zdravotnictví půjde 400 miliónů z EU

17.12.2009, autor: (kas)

PRAHA - Bojovat o evropské peníze mají šanci až do konce února pražské instituce, které se zabývají zdravotnictvím. Lékařské fakulty vysokých škol, Akademie věd ČR či zdravotnická zařízení si mezi sebou rozdělí 400 miliónů korun. Dotace budou čerpány z operačního programu Praha Konkurenceschopnost. "Bohužel možnost podpory z evropských fondů je pro pražské zdravotnické i výzkumné instituce silně omezena," řekla bývalá náměstkyně primátora Markéta Reedová, jež v úterý rezignovala. Tento dokument byl pro ni tak posledním, který městské radě předložila.

"Z evropských peněz bylo doposud podpořeno čtrnáct projektů výzkumných a vývojových pracovišť za necelé půl miliardy korun," doplnila Reedová s tím, že o tom, které instituce získaly podporu tentokrát, by se mělo vědět na konci června.




Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

28.06 2014 23:48

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 4.07 2024 11:35 , © Univerzita Karlova v Praze