Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Studentská soutěž

Studentská soutěž

12.1.2009    Zdravotnické noviny  str. 27  Servis, autor: (red)

Centrum adiktologie Psychiatrické kliniky 1. LF UK a VFN Praha vyhlašuje soutěž o nejlepší studentskou odbornou práci v oboru adiktologie – 2008/2009.

Soutěže se mohou zúčastnit studenti všech vysokých škol, pregraduálního i postgraduálního studia bez ohledu na studijní obor, s prací teoretickou, výzkumnou, resp. kazuistickou na jakékoli téma z oboru adiktologie.

Autorem práce musí být student, do soutěže nelze přihlašovat práce, v nichž je student spoluautorem „nestudentů“ z řad vědeckých pracovníků.

Věkový limit pro autory prací je 30 let.

V průběhu přípravy soutěžních prací je studentům doporučeno konzultovat své záměry s pedagogy Centra adiktologie Psychiatrické kliniky1. LF UK a VFN Praha. Hlavní cenou pro autory tří nejlepších prací je finanční odměna (ve výši 3, 2 a 1 tisíc Kč). Autorovi vítězné práce bude navíc umožněno publikovat text v časopise Adiktologie.

Soutěžní práce zasílejte elektronicky na e-mailovou adresu: radimecky@adiktologie.cz. Uzávěrka soutěže je 15. března 2009 ve 12 hodin. Výsledky budou vyhlášeny a ceny předány na konferenci Společnosti pro návykové nemoci a sekce AT při České lékařské společnosti J. E. Purkyně, která se uskuteční ve dnech 31. 5. – 4. 6. 2009 v Měříně u Slap.

Formální náležitosti prací a kritéria hodnocení jsou ke stažení na internetových stránkách ExternĂ­ odkaz www.adiktologie.cz.


Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

28.06 2014 23:07

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 4.07 2024 11:35 , © Univerzita Karlova v Praze