Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Veletrh pomaturitního vzdělávání Gaudeamus

Veletrh pomaturitního vzdělávání Gaudeamus

20.1.2009, rubrika: Studium, strana: 2, autor: (brl)

Přemýšlíte, kam po maturitě? Nevíte, jaké programy školy nabízejí, či marně hledáte vybraný obor? Nebo chcete dokonce studovat v zahraničí? Odpovědi na tyto otázky získáte na veletrhu Gaudeamus, který se koná 27. a 28. ledna na pražském Výstavišti.

Více než dva tisíce studijních oborů Akce, která se již několik let úspěšně koná v Brně, a v Praze si letos odbude druhý ročník, je určena nejen studentům třetích a čtvrtých ročníků středních škol, ale i všem zájemcům omagisterské nebo doktorandské studium a celoživotní vzdělávání. Účastní se jí české i zahraniční univerzity, vysoké školy, vyšší odborné školy, jazykové školy, agentury zajišťující vzdělávání v zahraničí či instituce zabývající se přípravou na přijímací zkoušky a poradenstvím.

Vystavovatelů každoročně přibývá - letos jich bude devadesát devět z devíti zemí. Na veletrhu tak bude zastoupeno přes dvě stě fakult a více než dva tisíce studijních oborů, které lze studovat v českém nebo cizím jazyce.

Nebudou mezi nimi chybět největší tuzemské vysoké školy, jako je Univerzita Karlova, olomoucká Univerzita Palackého, Západočeská či Jihočeská univerzita. Zastoupení budou mít i technické školy - pražská ČVUT, brněnská VUT, Technická univerzita Liberec či Vysoká škola báňská z Ostravy. Z těch zahraničních patří k nejatraktivnějším American Intercontinental University London a University ofWorcester z Velké Británie, HTMi Hotel and Tourism Management Institute ze švýcarského Lucernu a vídeňská Modul University. Široká je i nabídka tuzemských a zahraničních jazykových škol či mezinárodních vysokých škol akreditovaných v České republice. Nezapomeňte zajít na přednášky Pokud veletrh navštívíte, budete moci využít poradenství při výběru studijního oboru a účastnit se všech přednášek. Právě ty patří podle pořadatelů na veletrhu obvykle k nejvyhledávanějším. Na jediném místě a během jediného dne můžete totiž získat ucelený přehled o letošní nabídce především vysokoškolského studia v České republice. Přednášející jsou zástupci vystavujících škol, kteří podrobně informují nejen o podmínkách studia, ale i o přijímacím řízení. Samozřejmě je prostor i pro dotazy. Přednášky probíhají v Křižíkově pavilonu E po oba dny od 9 do 15 hodin.

Z veletrhu si odnesete tištěný katalog s kontakty, termíny podání přihlášek a přijímacího řízení a katalog na CD s interaktivním rejstříkem studijních oborů.


***


Gaudeamus

region Praha

Kdy: 27. a 28. ledna 2009

od 8 do 16 hodin

Kde: Výstaviště Praha

Holešovice,

Křižíkův pavilon E

Doprava:

metro C, stanice Holešovice

tram č. 5, 12, 14 a 17, zastávka

Výstaviště




Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

28.06 2014 23:12

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 30.07 2024 21:08 , © Univerzita Karlova v Praze