Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Miss Hasička 2010 dnes balí kufry na Kanárské ostrovy

Miss Hasička 2010 dnes balí kufry na Kanárské ostrovy

5.11.2010, rubrika: Titulní strana, strana: 1

Nejkrásnější hasička Jana Peroutková prožívá poslední hodiny před odletem na ostrov Grand Canaria, kde se jako vítězka letošní ročníku Miss hasička 2010 spolu s dalšími vybranými finalistkami zúčastní fotografování pro hasičský kalendář, jenž by měl být hotový do konce roku. Dvacetiletá studentka sociologie na pražské Filozofické fakultě UK a zároveň posluchačka práva na policejní akademii působí u čechtických dobrovolných hasičů třetím rokem v družstvu žen, které se pravidelně účastní soutěží v požárním sportu. „Na Kanárské ostrovy trvá cesta asi pět hodin a obavy z letu nemám. V listopadu totiž ještě odletím soukromě s přítelem na měsíční poznávací pobyt do jihovýchodní Asie, kde navštívíme Jávu, Sumatru a možná týden strávíme na plážích v Bali, takže si letadel užiji dost,“ svěřila se hasička, jejíž specializací při soutěži v požárním útoku je levý proud. Na příští rok má Jana Peroutková naplánované dvě velké hasičské akce. Květnový Hasičský den na Konopišti, kde zasedne v porotě volby Miss, a poté pravděpodobně odjede na volbu evropské hasičské Miss do Polska. Obsáhlý rozhovor s letošní vítězkou Miss hasička otiskneme zítra.




Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

28.06 2014 22:55

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 30.07 2024 21:08 , © Univerzita Karlova v Praze