Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Senioři usednou do školních lavic

Senioři usednou do školních lavic

Právo, 12.8.2010, rubrika: Praha - Střední Čechy, strana: 11, autor: (kas)

RUDNÁ – Možnost, jak naložit s volným časem, nabízí Domov seniorů Rudná. Ten od září rozjíždí již třetí ročník Univerzity volného času. Ten se tentokrát liší tím, že se koná pod záštitou Univerzity třetího věku Karlovy univerzity.

„Posluchači tak mají šanci absolvovat oficiální vzdělávací program, s čímž souvisí i univerzitní certifikát předávaný v Karolinu,“ uvedla Lucie Šimková z Domova seniorů Rudná s tím, že seminářů se mohou zúčastnit senioři, invalidní důchodci, nezaměstnaní a lidé na rodičovské dovolené. „Neplatí zde žádná omezení, podmínkou není předchozí vzdělávání, znalosti se neověřují testy, a nikdo tedy nemusí mít obavy z neúspěchu,“ doplnila Šimková. Podle jejích slov v posledním semestru věk nejmladší posluchačky nepřesáhl jeden rok a nejstarší posluchačce bylo 96 let.

Všechny přednášky se konají v Domově seniorů Rudná vždy od 14 hodin. Letos je v nabídce historie, mykologie a média. Tyto předměty budou přednášeny vždy ve čtvrtek.




Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

28.06 2014 22:36

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 4.07 2024 11:35 , © Univerzita Karlova v Praze