Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Ministr školství Josef Dobeš projedná s rektory škrty v oblasti vysokých škol

Ministr školství Josef Dobeš projedná s rektory škrty v oblasti vysokých škol

ČRo 1 - Radiožurnál, 19.8.2010, 07:00, pořad: Právě dnes

Kateřina CAUSIDISOVÁ, moderátorka

--------------------

Ministr školství Josef Dobeš projedná s rektory škrty v oblasti vysokých škol. Ty do rozpočtu dostanou méně peněz. Podle rektorů to ale může ohrozit kvalitu škol. Rektoři chtějí udělat vše pro to, aby kvalita výuky na vysokých školách neklesala. Současný systém financování je ale podle nich neudržitelný. Škrty v rozpočtu ale nebudou jediným tématem setkání. Radiožurnálu to řekl ministr školství Josef Dobeš.

Josef DOBEŠ, ministr školství /VV/

--------------------

Nepochybně očekávám jejich otázky na toto téma. Budeme se bavit, jak s těmi škrty i ve vysokých školách naložíme, jak se s tím musíme vypořádat. Mimo jiné to bude státní maturita, ale samozřejmě se budeme bavit o hodnocení vysokých škol, o diverzifikaci vysokých škol a o těch směrech v tom terciárním školství.




Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

28.06 2014 22:39

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 4.07 2024 11:35 , © Univerzita Karlova v Praze