Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Souboj mezi vysokými školami

Souboj mezi vysokými školami

10.6.2010, 19:35, pořad: Branky, body, vteřiny




Kateřina NEKOLNÁ, moderátorka

--------------------

Předposlední den soubojů mezi vysokými školami byl ve znamení atletických soutěží a lukostřeleckých klání. Nejúspěšnější vysokou školou je prozatím Univerzita Karlova.


redaktorka

--------------------

640 bodů, takovou hodnotu měl nejlepší výkon v kvalifikaci lukostřelby. Postarala se o něj Gabriela Šudřichová z Vysoké školy báňské. I ve finále podala velmi kvalitní výkon a zvítězila. Pozadu nezůstal ani její trenér Jakub Mikeska, který se radoval hned dvakrát, jak v jednotlivcích, tak v týmech společně se svým kolegou Rostislavem Pánikem. I na atletickém ovále se odehrály závěrečné boje. Mezi muži desetibojaři bral zlato za výkon 6214 bodů Jan Jírovec z Univerzity Karlovy.


Jan JÍROVEC, 1. místo v desetiboji

--------------------

Tak určitě mě to překvapilo v tak těžkejch podmínkách, obrovský vedro bylo, takže to hrozně vyčerpává, no, ale tak relativně jsem šel docela dobře všechny disciplíny.



Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

28.06 2014 22:28

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 30.07 2024 21:08 , © Univerzita Karlova v Praze