Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       O múzu se ucházejí kovář, historik a sbor

O múzu se ucházejí kovář, historik a sbor

11.3.2010, rubrika: Královéhradecký kraj, strana: 2, autor: (raš)


Hradec Králové – Kandidáty na část výročních cen města schválili včera radní. Laureáty město vyhlásí 31. března v kině Centrál. Ocenění Hradecká múza mohou získat umělecký kovář Tomáš Misík, historik Zdeněk Doubek nebo dětský sbor Jitro. Na Hradeckou sportovní cenu si mohou brousit zuby judista Pavel Petřikov, hokejbalista Petr Novák či kvadriatlonista Leoš Roušavý. Cenu primátora města za studentskou tvůrčí práci si odnesou Petr Hejna z Lékařské fakulty Univerzity Karlovy, Přemysl Mladěnka z Farmaceutické fakulty UK nebo Jaroslav Pejchal z Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany. Držitele titulu Událost roku Hradce Králové určí veřejnost. Zájemci mohou hlasovat do 23. března na webu města.



Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

28.06 2014 22:10

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 30.07 2024 21:08 , © Univerzita Karlova v Praze