Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Anna Kulíšková získala na paralympiádě bronz

Anna Kulíšková získala na paralympiádě bronz

20.03.2010, autor: Stanislav Bartůšek




Moderátor

Stejně jako před čtyřmi lety neodjede česká výprava ze zimních paralympijských her bez medaile a stejně jako v Turíně ji i letos ve Vancouveru získala česká sjezdařka Anna Kulíšková v obřím slalomu.


Autor

Bronzové medaile vybojovali zrakově handicapovaná Anna Kulíšková a její trasérka Michaela Hubačová na těžké zledovatělé 1700m dlouhé trati super-G. Necelých 24 hodin poté, co jako favoritky nečekaně vypadly v paralympijském sjezdu. Šlo o vůbec první superobří slalom, který české reprezentantky v této sezóně dokončily.


Anna Kulíšková, bronzová medaile v super-G:

Byla tady docela konkurence, ty Kanaďanky to mají perfektně najetý, pro mě to byl hodně těžkej závod, takže momentálně je ta medaile asi na stejný úrovni jako ta stříbrná z Turína.


Autor

České reprezentantky nestačily jen na bezkonkurenční Slovenku Farkašovou a 0,48 setiny ztratily na domácí Kanaďanku Forestovou.


Anna Kulíšková, bronzová medaile v super-G:

Užily jsme si to, byl to parádní pocit, medaile je moc hezká, mám hroznou radost.




Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

28.06 2014 22:11

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 30.07 2024 21:08 , © Univerzita Karlova v Praze