Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Akademici vzpomínají na Václava Havla

Akademici vzpomínají na Václava Havla

Akademická obec Univerzity Karlovy si na pietním setkání připomene osobnost exprezidenta a nositele čestného doktorátu UK Václava Havla. Setkání zahájí moderátor Jan Škrha, dále vystoupí emeritní rektor UK a mluvčí Charty 77 prof. PhDr. Radim Palouš, Dr.h.c. mult., rektor UK prof. RNDr. Václav Hampl, DrSc., emeritní děkan Fakulty humanitních studií UK a český filozof prof. PhDr. Jan Sokol, Ph.D., CSc., rektor AMU doc. MgA. Ivo Mathé, emeritní děkan Filozofické fakulty UK, emeritní prorektor UK a profesor FF UK prof. PhDr. Milan Petrusek, CSc., absolvent FF UK, v roce 1989 student a člen stávkového výboru, Mgr. Vlastimil Ježek, docent Matematicko-fyzikální fakulty UK, bratr zesnulého, doc. Ing. Ivana Havla, CSc., Ph.D.

Moderuje: David Borek




Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

28.06 2014 21:47

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 30.07 2024 21:08 , © Univerzita Karlova v Praze