Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Tituly za babku

3.2.2011, rubrika: Sonda, strana: 34, autor: JIŘÍ X. DOLEŽAL



JAK PODVODNÍCI A LUMPOVÉ POMÁHAJÍ STUDENTŮM V ÚSPĚŠNÉM STUDIU STUDUJETE, PODNIKÁTE? Čeká Vás náročná seminární práce, závěrečná bakalářská nebo diplomová studie? Potřebujete napsat PR článek či jiný text odborného rázu, ale nemáte dostatek času na hledání nutných podkladů? My ano! Jsme připraveni Vám pomoci.


KDYŽ JSEM ČETL na internetové adrese podvodnicialumpove.com tento inzerát, nejprve jsem se domníval, že jde o vtip. V záhlaví každé bakalářské nebo diplomové práce totiž stojí magická formulka: „Prohlašuji, že jsem diplomovou práci zpracoval/a samostatně a že jsem uvedl/a všechny použité informační zdroje.“ Doslova stejně to mám v diplomce já i moje o dvacet let později promující manželka. Když jsem prozkoumal server podrobněji, zjistil jsem, že svou nabídku myslí smrtelně vážně.


KUPUJTE DIPLOMKY!


V případě zájmu informace zpracujeme do 24 hodin od zadání.

Od roku 2005, kdy naše firma zpracovala první odbornou zakázku, jsme stovkám našich klientů poskytli profesionální a originální řešení pro kompozici seminární, absolventské, bakalářské nebo diplomové či rigorózní, disertační a MBA práce, popřípadě referáty, fiktivní podnikatelské záměry či jiných odborných textů. Naše podklady k pracím jsou originály vypracované na míru dle Vašich požadavků, které nelze stáhnout z internetu, a navíc jsou kontrolovány našimi pracovníky a tak chráněny proti plagiátorství. Užívejte si studentského života naplno!

A studiem stránky podvodnicialumpove na Facebooku jsem zjistil, že to nejen myslí vážně, ale že docela dost dělají pro vlastní reklamu. Třeba simulují diskuse se čtenáři – tento rozhovor podle všeho není ničím jiným než (ne)skrytou reklamou:

podvodnicialumpove.com

17. únor v 22.38: Za chvíli začne nebo někomu už začal letní semestr. Tak kdo z Vás se trápí bakalářkou nebo diplomkou?

A kolik Vám ostatním profesoři a pedagogové nadělili seminárek a písemných prací?


Vašek Cvan 17. únor v 22.46: ani se neptejte!!!!!!moc!!! sám bych to nezvládl ... proto vždy volím zaručeně odzkoušenou a cenově velmi dostupnou, plně profesionální pomoc od podvodnicialumpove.com


KŠEFT JEDE!


Když se začteme do Facebooku hlouběji, najdeme ale i konverzaci, která už vypadá jako pravá a svědčí o tom, že služeb podvodnicialumpove.com skutečně využívají bez ohledu na svá čestná prohlášení nečestní studenti:


Lenka Veselská 23. listopad 2009 v 8.10: Místo těch srandiček byste mi mohli vypracovat diplomku, chlapci moji z nebe seslaní. Vybrala jsem si obzvlášť debilní téma ...


podvodnicialumpove.com 23. listopad 2009 v 8.15: Slečno Veselská, Vy nemáte ráda humor? To nás překvapuje, zvláště v souvislosti s Vaším ctěným příjmením. Nicméně k Vašemu vzkazu můžeme uvést, že po kliknutí na níže uvedený odkaz můžete provést objednávku. Jen dodávám, že je nutné poskytnout dostatek času a co nejvíce informací k zakázce.

S poníženým pozdravem p&l


Lenka Veselská 25. listopad 2009 v 8.32: No právě ... a už jsme u jádra problému. Jediná informace, kterou Vám můžu poskytnout, je název :o) To by Vám náhodou nestačilo, že?


podvodnicialumpove.com 26. listopad 2009 v 9.17: Jako prvotní informace ano. Nicméně prosím kontaktujte vedoucího Vaší práce, který Vám byl rektorem (děkanem) školy přidělen, a ten Vám musí schválit osnovu. Naši zpracovatelé potřebují výchozí bod, ze kterého mohou vykročit určitým směrem. Tento směr ovšem musí udat Váš vedoucí, aby nedošlo posléze k případným neshodám a reklamacím. Snažíme se poctivě přistupovat k našim zákazníkům, proto je nutné takto důkladně a úplně uvádět veškerá data. Děkujeme za pochopení. p&l


Takže ano: Provozovatelé serveru dobře vědí, že výsledky jejich práce jsou používány k šizení škol a podvádění zkušebních komisí. Zavolám panu Petru Lukáčovi z obce Karolinka, který je na serveru podepsaný a jehož vlastnictvím doména je, a chci vědět, jestli to myslí vážně.


DRZOST S BÝČÍM ČELEM


* RX: Je skutečně možné si u Vás objednat bakalářskou práci a projít s ní? Vždyť to u obhajoby musí prasknout!


Lukáč: V tomto případě jste pochopil špatně předmět podnikání www.podvodnicialumpove.cz. Neposkytujeme našim zákazníkům vypracování seminární, bakalářské, diplomové či rigorózní práce, ale pouze poradenské služby spočívající v přípravě podkladů pro vypracování této práce, výběr vhodné literatury apod. Způsob použití těchto podkladů zadavatelem nemůžu nikterak ovlivnit ani kontrolovat. To není ani technicky možné.


* RX: Kolik lidí už takto práci od Vás obhájilo a na jakých školách?


Lukáč: V tomto směru musím odkázat na odpověď na předchozí otázku. Vzhledem k tomu, že www.podvodnicialumpove.com nezpracovává kompletní práce, nevede si pochopitelně ani statistiku úspěchu či neúspěchu při obhajobě. To závisí už na samotných schopnostech každého jednotlivého zadavatele, jak s danými podklady naloží a v jaké podobě je na příslušné škole odevzdá.


* RX: Nemáte strach, že vás policie obviní z napomáhání k podvodu?


Lukáč: V souvislosti s touto otázkou mi dovolte citovat ustanovení § 209 odstavec 1 zákona č. 40/2009 Sb., trestní zákoník, ve znění pozdějších právních předpisů, který definuje skutkovou podstatu trestného činu podvodu takto: Kdo sebe nebo jiného obohatí tím, že uvede někoho v omyl, využije něčího omylu nebo zamlčí podstatné skutečnosti a způsobí tak na cizím majetku škodu nikoli nepatrnou … atd. V tomto případě se musím tedy zeptat, koho uvádím v omyl. Omylu koho využívám? Komu a jaké skutečnosti zamlčuji? A v neposlední řadě na úkor koho se obohacuji? Vzhledem k výše uvedenému jsem přesvědčen, že svou činností, kterou jsem již popsal v předchozích otázkách, skutkovou podstatu trestného činu podvodu v žádném případě nenaplňuji.


* RX: Jak vnímáte morální rozměr vašeho podnikání – vždyť de facto umožňujete lidem šidit školy a získávat neoprávněně tituly.


Lukáč: Znovu musím zopakovat, že www.podvodnicialumpove.com není server, jenž by zákazníkům zpracovával kompletní seminární, bakalářské, diplomové či rigorózní práce, tudíž zde neexistuje žádný morální rozměr mého podnikání, který bych musel řešit. Pokud bych ale v čistě hypotetické rovině připustil, že existují studenti, kteří si nechají vypracovat práci do školy, a že existuje někdo, kdo jim tuto práci vypracuje, pak je třeba se podívat na to z toho hlediska, že tito studenti nešidí školu, ale šidí hlavně sami sebe, neboť sami sebe okrádají o zkušenosti a znalosti, jež by získali při vypracování své seminární, bakalářské, diplomové či rigorózní práce, které jim pak případně budou chybět při jejich praxi v oboru, jejž vystudovali. Zároveň každý, kdo studuje jakoukoli školu, ví, že vypracování závěrečné práce je jen nepatrnou částí samotného studia. Než se kterýkoli student k této práci vůbec dostane, musí složit několik desítek zkoušek, tudíž pokud by si tuto práci nechal někým cizím vypracovat, pak již složením předcházejících zkoušek a zkoušky závěrečné už dostatečně osvědčil své schopnosti vystudovat danou školu. V důsledku až praxe ukáže, zda student vysoké školy dokáže své nabyté znalosti zúročit. Zároveň vás závěrem žádám, aby mi článek byl z vaší strany před uveřejněním zaslán k autorizaci a aby byl uveřejněn pouze ve znění, se kterým budu souhlasit.


CO NA TO AUTORITY?


„Trestný čin je možné kvalifikovat jen na základě individuálního posouzení konkrétního jednání ve všech jeho souvislostech. Obecně lze ale říci, že pro naplnění skutkové podstaty trestného činu,podvod‘ je podmínkou způsobená škoda nikoliv nepatrná. To znamená škoda nad 5000 Kč. Ve vztahu k vámi uvedenému případu by se tedy zřejmě o podvod ani ve stadiu pokusu jednat nemohlo. V úvahu připadá spíše odpovědnost osoby, jež takovou práci předloží, za přestupek nebo jiný správní delikt,“ říká Veronika Hodačová, vrchní komisařka a tisková mluvčí policie.


* A dá se tomu nějak zabránit?


„Zabránit předkládání takových prací nelze, na druhou stranu odborné složení komisí na UK je garancí, že by slabá a nevyhovující úroveň byla odhalena. Na UK jsou na předkládané práce kladeny vysoké požadavky. Pokud jde o samotné odhalování plagiátorů: Univerzita Karlova je připojena k brněnskému projektu THESES (http://theses.cz/). Na UK každý rok absolvuje asi 7500 absolventů – případy plagiátorství, které se vyskytly, jsou v řádu promile (tedy pouhých jednotek studentů) a řeší se dle Studijního řádu Univerzity Karlovy před disciplinární komisí,“ vysvětluje Mgr. Václav Hájek, tiskový mluvčí univerzity. Když se podívám na vlastní zkušenost z mé vlastní diplomky nebo na zkušenost mé ženy z téhož, je jasné, že na Karlově univerzitě asi pan Lukáč mnoho klientů nenajde. U nás obou vedoucí diplomky (u každého jiný) věděl o každé druhé stránce diplomky a každém třetím výpočtu výzkumu. V Česku však existuje dostatek vysokých škol, kde diplomka vypracovaná specialisty serveru podvodnicialumpove. com projde snadno. Student – díky nízkým nárokům komise – podvede školu a získá titul, aniž by na něj měl skutečný nárok. Stran trestní odpovědnosti pana Lukáče jde o to, že nepoškozuje konkrétní subjekt, nevzniká žádná škoda, a tak nejde z trestněprávního hlediska o podvod. Z morálního hlediska však jde nesporně o podvádění a je možné směle říct, že vypracovávat někomu profesionální a originální řešení pro kompozici diplomové práce je normální lumpárna.


KOLIK TO STOJÍ?


PODKLADY NA ÚROVNI STŘEDNÍ ŠKOLY A GYMNÁZIA

* Podklady pro Referáty (eseje, úvahy, slohovky, čtenářské deníky)

99 Kč / strana AKČNÍ CENA

* Podklady pro Seminární práce 139 Kč / strana AKČNÍ CENA

PODKLADY NA ÚROVNI VYŠŠÍ ODBORNÉ A VYSOKÉ ŠKOLY

1. Podklady pro Referáty 199 Kč / strana

2. Podklady pro Seminární práce

(zápočtové, semestrální, ročníkové) 249 Kč / strana

3. Podklady pro Bakalářské a absolventské práce 299 Kč / strana

4. Podklady pro Diplomové práce 349 Kč / strana

5. Podklady pro Rigorózní práce 449 Kč / strana

6. Podklady pro Disertační práce 449 Kč / strana

7. Podklady pro MBA práce 449 Kč / strana

PŘÍPLATKY ZA EXPRESNÍ ZPRACOVÁNÍ

1. Zpracování do 72 hodin + 30 %

2. Zpracování do 48 hodin + 50 %

3. Zpracování do 24 hodin + 80 %





Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

28.06 2014 21:22

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 13.06 2024 15:09 , © Univerzita Karlova v Praze