Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Dají seniorům další dotaci

Dají seniorům další dotaci

Právo, 17.2.2011, rubrika: Jižní Morava – Vysočina, strana: 11, autor: (mh)

Rada Jihomoravského kraje schválila na svém posledním jednání smlouvu o spolupráci s Fakultou humanitních studií Univerzity Karlovy, s Gerontologickým centrem a Českou gerontologickou a geriatrickou společností a s Českou alzheimerovskou společností v rámci projektu Zajištění gerontologické a organizační supervize v zařízeních pro seniory zřizovaných Jihomoravským krajem. Současně doporučila zastupitelstvu schválit na realizaci tohoto projektu poskytnutí dotace České alzheimerovské společnosti z rozpočtu kraje pro rok 2011 ve výši 1 500 000 korun.

Jihomoravané na takto vysoké odborné úrovni usilují o zajištění kvality služeb pro seniory jako jediní v republice. Pracovníci zmíněných institucí přímými návštěvami v zařízeních kraje a analýzou situace v nich nám dávají doporučení ke zlepšení organizace práce a kvality péče. Školí pracovníky v sociálních službách a podílejí se na připomínkování nových projektů zařízení pro seniory, která kraj buduje.




Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

28.06 2014 21:26

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 30.07 2024 21:08 , © Univerzita Karlova v Praze