Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Metropolí projde majáles Metropolí projde majáles

Metropolí projde majáles

5.5.2011, rubrika: Praha - Střední Čechy, strana: 11, autor: (trj)

Všichni čtyři kandidáti na letošního krále Majálesu vyrazí v pátek s patřičným doprovodem z náměstí Republiky do Stromovky. Organizátoři z iniciativy StudentZone magistrátu oznámili, že do parku přes Štefánikův most, náměstí kpt. Jaroše a ulic Dukelských hrdinů půjde „pouliční průvod za účelem znovuobnovení studentské instituce Majálesu a iniciaci veřejného uznání této tradice i zvoleného studentského krále Majálesu“. V čele průvodu, který se na náměstí sejde v 11.30, má jít loňský král Toporini I. z VŠE.

VŠE i letos postavila kandidáta, je jím Bobek Veliký. Konkurenci má ale silnou. Toom da Moa z ČVUT hlásá, že postaví letiště u konečné metra, do zoo dostane velryby a prosadí 13. plat pro všechny studenty.

Libů Veliký zařídí jitrnice na stromech v areálu České zemědělské univerzity, kterou studuje. A Don Juan LXIX. z Fakulty sociálních věd UK slibuje, že podpoří rozdávání lásky i jejího přijímání. Soukromé školy zastoupí Krutič I. Kandidáti na krále mají cestu z náměstí Republiky urazit v alegorických vozech.

Ve Stromovce vyroste pět pódií, hrát na nich má přes třicet kapel, vstupné na místě má podle pořadatelů stát 350 korun, v předprodeji je levnější.




Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

28.06 2014 21:33

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 30.07 2024 21:08 , © Univerzita Karlova v Praze