Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Víra v písni - více než 500 let duchovní písně v tisku a praxi

Víra v písni - více než 500 let duchovní písně v tisku a praxi

Mezinárodní hymnologická společnost Internationale Arbeitschgemeinschaft für Hymnologie (IAH) ve spolupráci s Katedrou hudební výchovy PedF UK a Ústavem české literatury a komparatistiky FF UK zvou na 33. mezinárodní hymnologickou konferenci na téma Víra vyzpívaná v duchovní písni. Piesničky (1501) na počátku více než 500leté tradice tištěných vernakulárních kancionálů.


Konferenční setkání, které se uskuteční 29. 7. - 2. 8. v prostorách Pedagogické fakulty Univerzity Karlovy nabídne vedle odborné části také bohatý doprovodný koncertní, kulturní a křesťanský duchovní ekumenický program. Na konferenci naváže dvoudenní exkurze po významných místech spojených s nejstaršími dějinami české duchovní písně.


Více informací o programu konference na webových stránkách IAH.


Více informací o programu konference lze nalézt na webových stránkách IAH.



Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

4.07 2024 11:29

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 10.07 2024 08:48 , © Univerzita Karlova v Praze