Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Den se školní psychologií

Den se školní psychologií

Katedra psychologie PedF UK ve spolupráci s Českomoravskou psychologickou společností vás zvou na konferenci Den se školní psychologií.


TÉMA KONFERENCE: “ŠKOLNÍ PSYCHOLOG 2030+”


Školní psychologie a školní poradenské služby obecně se připravují na velkou změnu v souladu s vládní strategií 2030+. Od 1. 1. 2025 mají být dle novely školského zákona a novely vyhlášky o pedagogických pracovnících zařazeni jako stálá součást školních poradenských pracovišť školní psychologové a školní speciální pedagogové. Jak tato změna ovlivní nastavení systému poradenských služeb? Školní psycholog 2030+ chápeme ale také v souvislosti s nároky na práci a kompetence školního psychologa.


Očekáváme tedy příspěvky věnující se změnám v práci psychologů na školách; sdílení “dobré praxe” při práci s klienty i v rámci ŠPP; příspěvky věnující se potřebám pracovníků ŠPP při práci ve škole.


Součástí konference bude také diskuzní panel ve spolupráci s Asociací školní psychologie, kde budeme reflektovat očekávané legislativní změny a jejich dopad na fungování poradenských služeb ve škole.



Odborný tým konference: doc. PhDr. PaedDr. Anna Kucharská, Ph.D., doc. PhDr. Irena Smetáčkov, Ph.D., PhDr. Hana Sotáková, Ph.D.


Přihlášky na konferenci jsou uzavřeny.


Program konference naleznete na tomto odkazu.




Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

13.06 2024 08:37

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 10.07 2024 08:48 , © Univerzita Karlova v Praze