Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Absolventský koncert: The Butterfly Effect

Absolventský koncert:The Butterfly Effect

Milí všichni,


je to k nevíře, ale je to tak! Zakončuji svá studia na PedF UK a nebyla bych to já, abych si k té příležitosti nezorganizovala něco velkého. Zvu vás na svůj absolventský koncert! 


Projekt The Butterfly Effect propojuje psychologické a interpretační aspekty hudebních děl. Snaží se nalézt ideální koncept pro soustředěný poslech soudobé hudby v kontextu hudby starších autorů. Propojuje skladby známých skladatelů se svébytným dílem soudobého izraelsko-amerického autora Ofera Ben-Amotse. Dramaturgie je sestavena tak, že skladby reflektují vývoj jednotlivých individualit, a koncert tak vytváří prostor pro sebereflexi vlastních životů.


Ke společnému muzicírování jsem přizvala své skvělé přátele – Veroniku Holcovou (flétna), Václava Peloucha (housle) a Pavla Praženicu (klavír). Koncert odráží cestu, kterou jsem během studií ušla. Bude o vzpomínkách na dětství. O velkých změnách a zlomových momentech. O krásných přátelstvích a lásce. O tom, že věci se dějou a mají svůj čas. Přijďte za námi 7. května do Sukovy síně pražského Rudolfina, celá událost vypukne v 18:24. Prosím vás o rezervaci vstupenek v tomto formuláři.


Těším se, že tento večer strávíte s námi! 

Kateřina Dvorská



Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

18.04 2024 10:45

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 10.07 2024 08:48 , © Univerzita Karlova v Praze