Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Kreativní učení ve veřejném prostoru

Kreativní učení ve veřejném prostoru

Katedra výtvarné výchovy vás srdečně zve na výtvarný workshop Kafkův ateliér a to okolo / Vliv politiky na sochu a sochy na prostor!


Uskuteční se ve středu 17. 4. 2024 od 14.30 do 17.30bv Kafkárně / Centru pro umění a ekologii UMPRUM pod vedením emeritního profesora a akademického sochaře Kurta Gebauera. Je zaměřen na porozumění historii a současnosti navštíveného ateliéru, ve kterém vznikla řada známých soch českého veřejného prostoru. Účastníkům workshop dále nabídne příležitost nahlédnout do procesu tvorby těchto soch skrze studium jejich přípravných modelů a skic a vlastní výtvarnou reakci na ně.


Workshop je součástí projektu Kreativní učení ve veřejném prostoru, v jehož rámci KVV nabízí celou sérii tvůrčích příležitostí a setkání s umělci a zkušenými pedagogy, kteří se tématem veřejného prostoru aktivně zabývají. Více informací o projektu najdete zde: Kreativní učení ve veřejném prostoru 2023-2024. Sraz zájemců bude ve 14.30 před Kafkárnou / Centrem pro umění a ekologii UMPRUM, Buštěhradská 2, Praha 6. Případné dotazy směřujte k MgA. Lence Tsikoliya (lenka.tsikoliya@pedf.cuni.cz).


Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

11.04 2024 11:37

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 10.07 2024 08:48 , © Univerzita Karlova v Praze