Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       EuDaMuS (European Day of Music in School)

EuDaMuS (European Day of Music in School)


EuDaMuS je evropská iniciativa, která si klade za cíl připomenout důležitost a smysl hudby a hudební výchovy ve školách. Koná se každoročně 15. března, nebo v týdnu okolo tohoto data. Katedra hudební výchovy se akce připojuje a pořádá pro své studenty i všechny další zájemce z řad studentů naší fakulty hned tři akce v Celetné dne 12. března 2024.


Program akce EuDaMuS pro studenty KHV a další zájemce

12. 3. 2024


15:20-16:20: Workshop Muzikanti do škol

Songwriting

V šedesátiminutovém workshopu plném hudby, technologií a společné tvorby si spolu s Ondřejem Škochem, Milanem Jahodářem a Petrem Novotným, protagonisty projektu Muzikanti do škol, vytvoříme a nahrajeme hudební základ k písni a napíšeme vlastní text. Pomůže nám hudební software a zvukové samplery, k práci se nám bude hodit mobil. Ukážeme si, že do tvorby písně se může zapojit zkrátka každý.


16:30-17:30: Workshop studentek KHV PedF UK

Populární píseň není tíseň

Workshop plný hudby, zpěvu, nástrojů i písniček. Vítáni jsou všichni – hudebníci, nehudebníci, rodiče, děti, studenti, zkrátka každý, kdo má chuť s námi prozkoumat kraje populární hudby. 


18:00-19:00: EuDaMuS s Michalem Horákem

Michal Horák – mladické energie i talentu má na rozdávání a úspěšných hitů (namátkou Hej teto!, Netušim, Rande, Je to tak nebo Není to divný) i oddaných fanoušků stejně tak! Zpěvák, skladatel, multiinstrumentalista a laureát titulu Objev roku v anketě popularity Český slavík 21 sází ve své tvorbě na sympatickou civilnost i autentický humor, navazuje tak na tradici "laskavého písničkářství" Svěráka s Uhlířem a řadí se po bok jmen jako Pokáč nebo Voxel. Přijde a buďte u toho s ním (a s námi)! / Budťe při tom!



Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

4.03 2024 15:09

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 27.04 2024 08:13 , © Univerzita Karlova v Praze