Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Hudební mozaika - projekt kreativních workshopů KHV

Hudební mozaika - projekt kreativních workshopů KHV


Katedra hudební výchovy srdečně zve studenty PedF UK na workshopy kreativní hudební výchovy.


Registrační formulář najdete na webových stránkách projektu: https://www.kreativnihudebka.cz/


Lektoři a umělci workshopů:


2. 3. 2024


Petr Kadlec

Vedoucí oddělení vzdělávacích programů České filharmonie, průvodce vzdělávacích programů České filharmonie (např. Kroky do nového světa, Komorní kroky do nového světa atd.), externí pedagog KHV PedF UK, dramaturg ČRO Vltava.


Richard Novák

Operní a koncertní pěvec, účinkoval jako sólista opery Státního divadla v Ostravě a Janáčkovy opery v Brně. Nastudoval mj. kompletní dílo Bedřicha Smetany. Věnuje se interpretaci písňových cyklů, bývá častým sólistou velkých oratorních děl. Získal několik ocenění, jako např. Cenu Thálie za celoživotní mistrovství, cenu A. Dvořáka, cenu Ministerstva kultury za přínos v oblasti hudby a mnoha dalších.


Olga Kozánková

Působí na KHV PedF UK v Praze jako odborná asistentka, učí HV v ZŠ a PHV a HN v ZUŠ v Praze, lektoruje workshopy pro oddělení vzdělávacích programů České filharmonie zaměřené pro děti od 3 do 10 let, lektoruje workshopy pro MŠ.


Eva Šašinková

Kontrabasistka, věnuje se sólové a komorní činnosti. Pedagogicky působí na HAMU v Praze a na Konzervatoři v Plzni. Je autorkou řady odborných hudebních publikací. Poznatky z absolutoria Sociologie a psychologie využívá především v oblasti rozvoje talentů a při využití koučinku v hudebních profesích.



Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

24.02 2024 11:40

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 27.04 2024 08:13 , © Univerzita Karlova v Praze