Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Den otevřených dveří

Den otevřených dveří 2023

Poznejte kouzlo naší fakulty!


Díky Peďáku zažijete nejlepší studentská léta! Čekají vás nejen příležitosti k rozvoji a vzdělání, ale také spousta super akcí a skvělá komunita lidí, do které zapadnete.


Na Dni otevřených dveří vás přivítají naši studenti, kteří vás celým dnem provedou, poradí vám a pomůžou zorientovat se nejen na chodbách naší fakulty, ale v celém studiu. Připravte si zvídavé dotazy a nebojte se ptát, jsou tu pro vás.


Dozvíte se tipy, jak se efektivně připravit na přijímací zkoušky a zákulisní informace z fakultního života. Kdo jiný by vám je měl předat než vaši budoucí kolegové, kteří ochutnávají studentský život plnými doušky.


Nejdůležitější informace dostanete na společné prezentaci v Aule, která začne v 10:00 a ve 14:00.

Nebudou chybět ani přednášky jednotlivých kateder a oborů. Harmonogram dne najdete zde.


Na chodbách najdete stánky studentských spolků, kde vám prozradí, jak ze studia vytěžit zkušenosti nad rámec studijního programu.


Pokud vás cokoli zajímá už teď, připojte se do facebookové skupiny, sledujte náš uchazečský Instagram nebo mrkněte na uchazečský web studuj.pedf.cuni.cz.



Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

11.12 2023 15:44

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 27.04 2024 08:13 , © Univerzita Karlova v Praze